به گزارش مشرق، زهرا سعیدی مبارکه عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در خصوص نظام بودجه ریزی سال 97 و نقاط قوت و ضعف، اظهار کرد: دولت پیشنهاد افزایش قیمت حامل های انرژی را داده است اما به این صورت که این افزایش قیمت به صورت هدایت شده به سمت ایجاد اشتغال و تولید برود.
وی افزود: در دوران رکود سیاست های پولی معمولا انبساطی تعریف می شود و در حال حاضر در بودجه 97 سیاست های انقباضی است زیرا بیان می شود که بودجه کافی وجود ندارد اما در این شرایط هم می توان با برنامه ریزی صحیح از فشار وارده بر مردم کاست.
سعیدی مبارکه تصریح کرد: بنده معتقد هستم که اکنون زمان این افزایش قیمت ها نیست زیرا مردم در شرایط اقتصادی و معیشتی مناسبی قرار ندارند و برای ایجاد اشتغال باید تدبیر ویژه ای از سوی دیگری بیندیشیم.
وی بیان کرد: به عنوان مثال نفتی را که خام و بدون ارزش افزوده می فروشیم در داخل و با ایجاد زیرساخت های مناسب به فرآورده هایی با ارزش افزوده بالاتر تبدیل کنیم که در این راستا هم برای جوانان ایجاد اشتغال کرده ایم و هم از فروش نفت خام جلوگیری به عمل آمده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حدود یک سال از برنامه ششم توسعه می گذرد و ما انتظار داریم که این موارد به قید فوریت انجام شود در حال حاضر به دلیل تعلل در انجام کارها دیگر اقدامات اثربخشی لازم در جامعه را ندارند.
سعیدی مبارکه تصریح کرد: بنده با گران شدن حامل های انرژی مخالف هستم زیرا تاکنون چندین بار به بهانه ایجاد اشتغال فضایی فراهم شده اما نتیجه مطلوب حاصل نشده است.
وی در خصوص حذف بخشی از یارانه بگیران گفت: ما بانک اطلاعاتی قوی برای این موضوع نداریم، اگر روزی این مسئله حل شود و ما بتوانیم یک بانک قوی داشته باشیم که نیازسنجی انجام دهیم در این صورت حذف دهک هایی که واقعا احتیاج ندارند کار درستی خواهد بود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: ما در تلاش هستیم که در تصمیم گیری ها فشار معیشتی وارده بر مردم به حداقل ممکن برسد اما به دلیل که بودجه های عمرانی واقعا کم است و پروژه های نیمه تمام بسیار زیاد می باشد باید ابتدا این پروژه ها به نتیجه برسد.
سعیدی مبارکه بیان کرد: باید در شرایط فعلی به گونه ای برنامه ریزی شود که در ایجاد اشتغال به نحو مطلوب عمل کنیم و مشکلات معیشتی مردم کاهش پیدا کند و بیشتر از این تحت فشار قرار نگیرند.